background shape 71D08BEE-7933-42ED-990D-F4CB7ECF4541 Created with sketchtool.

A termékről

A felhőn keresztül bárhonnan hozzáférhetsz a MyLION ügyviteli rendszerhez. Felhasználóbarát? Mindenképp! Logikus? De még mennyire! A moduláris felépítés lehetővé teszi, hogy vállalatod igényeire szabhasd rendszerünket.

Termék

A termékadatok rögzítése és kezelése lehet nehézkes, de akár egyszerű folyamat is. Mi dinamikus rendszerünkkel gondoskodunk róla, hogy ennek a nehézségi szintje a reggeli kávé lefőzése és az iroda kinyitása közé essen.

Bővebben

Szolgáltatások

Ezt a funkciót azoknak fejlesztettük, akik szeretik az egyszerű műveleteket, a hatékony szűrést és a tengernyi szabadidőt. Rögzítsd szolgáltatásaid alap- és egyedi adatait, hogy a jövőben időt és energiát spórolhass!

Bővebben

Készletvezetés

Tedd még hatékonyabbá vállalatod haladó terméknyilvántartási opciókkal. A folyamatok időtartamának csökkentése mellett az emberi hiba lehetőségét is segítünk kiküszöbölni, magasfokú személyre szabás mellett.

Bővebben

Árumozgatás

A folyamatok időtartamának drasztikus csökkentése érdekében kövesd nyomon pontosan a termékek bevételezését, kiadását és mozgásait. A megspórolt időt töltsd inkább azzal, ami valóban előre viszi cégeteket!

Bővebben

Beszerzés

Az elégedett ügyfél a sikeres vállalkozás kulcsa. Gondoskodj professzionálisan a szállítói rendelésekről, és biztosítsd, hogy mind a vevők, mind a szállítók megbízható partnerként tekintenek rátok.

Bővebben

Értékesítés

Tégy egy visszautasíthatatlan ajánlatot, majd dőlj hátra a székében és várd a vevői rendelést! A rendeléseket hatékonyan kezelheted, a hibákat az automatizált rendszerrel könnyedén elkerülheted. Állíts ki számlákat egyszerűen!

Bővebben

Számlázás

Lépj egyet a modernitás, megbízhatóság és költséghatékonyság felé az elektronikus számlázással és számlakezeléssel. Ha szereted a pénzed a zsebében tartani, akkor ez neked is tetszeni fog.

Bővebben

Szállítói számlák

Légy megbízhatóbb a szállítószámlák modullal! Kezeld a hátralékos vagy nyitott szállítói számláit. Egy gombnyomással elfogadhatod, elutasíthatod, visszatarthatod vagy másolhatod a számlát.

Bővebben

Pénzügy

A mai világban elengedhetetlen egy, a pénzügyeket kezelő eszköz. Mi automatizációval, átláthatósággal és valós idejű adatszolgáltatással gondoskodunk arról, hogy az vállalkozásod hatékony legyen.

Bővebben

Webshop kapcsolat

Szinkronizáld webshopod a MyLIONnal! Rendszerünk képes importálni termékeit és annak adatait, de a webshopon történő változásokat is le tudja követni. A webshopra érkező vevői rendelések a rendszerbe is bekerülnek.

Bővebben

Miért minket válassz?

Miért intézz mindent egy platformon?

Az iparágukban kiemelkedő vállalatok 96%-a integrált rendszert használ. A költségcsökkentést, back-office standardizálást és a valós idejű adat-hozzáférést tartják a legnagyobb előnynek.

Miért magyar rendszert válassz?

Mi a magyar cégekre, magyar méretekre, magyar piaci környezetre fejlesztettük ki az alkalmazást. Ismerjük a magyar dokumentációs követelményeket.

Miért a MyLION?

A MyLION kényelmet és fókuszált munkát kínál. Egyszerű és letisztult rendszerünk bárhonnan, bármikor hozzáférhető. Válogasd össze a modulokat vállalatod igényei szerint és válts rugalmasan!