background shape 71D08BEE-7933-42ED-990D-F4CB7ECF4541 Created with sketchtool.

Pénzügy

A mai modern világban minden vállalatnak szüksége van egy a pénzügyeket segítő rendszerre. A MyLION egy alapvetően bonyolult folyamatot jelentősen leegyszerűsít, hogy Ön kényelmesen és hibamentesen dolgozhasson. Legnagyobb előnyünk az integrációból fakad. A rendszerben található rengeteg adatot a pénzügy modul felhasználja, hogy folyamatai ideálisak legyenek, és Ön valós idejű adatok alapján a legjobb döntéseket hozhassa meg. Búcsút inthet a redundáns adatbevitelnek! A pénzügyi modul legnagyobb előnyei közt a pontosságot, a döntéstámogatást, és automatizáció által a folyamatok időtartamának csökkentését tartjuk számon. Nézze meg, milyen funkciókkal tesszük könnyebbé a mindennapjait!

Banki tranzakciók kezelése
A MyLIONnal nyilvántarthatjaés rendszerezheti banki tranzakcióit. Legyen mindig tisztában pénzügyi helyzetével, és kövesse után banki tevékenységét. Vállalkozása akár több bankszámlaszámot is használhat. A MyLIONnal több tényező szerint rendezheti a tranzakciókat, hogy mindig könnyen megtalálja, amit keres. A tranzakciókra kattintva megnézheti, hogy mely számlák generálták azt, illetve ezen számlák minden részletét. Akár manuálisan is indíthat új tranzakciót.

Összevezetés
Előfordulhat, hogy ugyanaz a tétel a tartozik és követel oldalon is megtalálható. Ez összességében nullát fog adni. A MyLIONban könyvelés nélkül összevezetheti a nyitott számlákat, így egyszerűsítve pénzügyi műveleteit és az átláthatóságot. Szállítói oldalon terhelésről, vevői oldalról jóváírásról beszélünk. Ezeket kezelheti hatékonyabban velünk.

Más modulok

Termék

A termékadatok rögzítése és kezelése lehet nehézkes, de akár egyszerű folyamat is. Mi dinamikus rendszerünkkel gondoskodunk róla, hogy ennek a nehézségi szintje a reggeli kávé lefőzése és az iroda kinyitása közé essen.

Bővebben

Szolgáltatások

Ezt a funkciót azoknak fejlesztettük, akik szeretik az egyszerű műveleteket, a hatékony szűrést és a tengernyi szabadidőt. Rögzítse szolgáltatásai alap- és egyedi adatait, hogy a jövőben időt és energiát spórolhasson!

Bővebben

Készletvezetés

Tegye még hatékonyabbá vállalatát haladó terméknyilvántartási opciókkal. A folyamatok időtartamának csökkentése mellett az emberi hiba lehetőségét is segítünk kiküszöbölni, magasfokú személyre szabás mellett.

Bővebben

Árumozgatás

A folyamatok időtartamának drasztikus csökkentése érdekében kövesse nyomon pontosan a termékek bevételezését, kiadását és mozgásait. A megspórolt időt töltse inkább azzal, ami valóban előre viszi cégét!

Bővebben

Beszerzés

Az elégedett ügyfél a sikeres vállalkozás kulcsa. Gondoskodjon professzionálisan a szállítói rendelésekről, és biztosítsa, hogy mind a vevők, mind a szállítók megbízható partnerként tekintenek önre.

Bővebben

Értékesítés

Tegyen egy visszautasíthatatlan ajánlatot, majd dőljön hátra a székében és várja a vevői rendelést! A rendeléseket hatékonyan kezelheti, a hibákat az automatizált rendszerrel könnyedén elkerülheti. Állítson ki számlákat egyszerűen!

Bővebben

Számlázás

Lépjen egyet a modernitás, megbízhatóság és költséghatékonyság felé az elektronikus számlázással és számlakezeléssel. Ha szereti a pénzét a zsebében tartani, akkor ez Önnek is tetszeni fog.

Bővebben

Szállítói számlák

Legyen megbízhatóbb a szállítószámlák modullal! Kezeljen akár hátralékos vagy nyitott szállítói számlát. Egy gombnyomással elfogadhatja, elutasíthatja, visszatarthatja vagy másolhatja a számlát.

Bővebben

Webshop kapcsolat

Szinkronizálja webshopját a MyLIONnal! Rendszerünk képes importálni termékeit és annak adatait, de a webshopon történő változásokat is le tudja követni. A webshopra érkező vevői rendelések a rendszerbe is bekerülnek.

Bővebben

Miért minket válasszon?

Miért intézzen mindent egy platformon?

Az iparágukban kiemelkedő vállalatok 96%-a integrált rendszert használ. A költségcsökkentést, back-office standardizálást és a valós idejű adat-hozzáférést tartják a legnagyobb előnynek.

Miért magyar rendszert válasszon?

Mi a magyar cégekre, magyar méretekre, magyar piaci környezetre fejlesztettük ki az alkalmazást. Ismerjük a magyar dokumentációs követelményeket.

Miért a MyLION?

A MyLION kényelmet és fókuszált munkát kínál. Egyszerű és letisztult rendszerünk bárhonnan, bármikor hozzáférhető. Válogassa össze a modulokat vállalata igényei szerint és váltson rugalmasan!