background shape 71D08BEE-7933-42ED-990D-F4CB7ECF4541 Created with sketchtool.

Rólunk

Kik vagyunk?

A DUAL Systems Hungary Kft. 2003-ban alakult, magyar tulajdonú magánvállalkozás. Célunk az, hogy megkönnyítsük a munkavállalók mindennapjait és hatékonyabbá tegyük a magyar és külföldi cégeket. Ezt azzal érjük el, hogy egy olyan szoftvert fejlesztünk, ami leegyszerűsíti a folyamatokat és átláthatóbbá teszi a döntéseket. Egyszerűen kezelhető, inspirálttá tesz.

A termékről

16 év tapasztalatát építjük egy rendszerbe. Célunk, hogy egyszerűbbé tegyük a magyar és külföldi munkavállalók életét és a legmodernebb technológiákkal lehetővé tegyük a cégeknek, hogy arra fókuszálhassanak, amire igazán szükségük van. Moduláris alapon fejlesztett szoftverünkkel csökkentjük a cégek költségeit, növeljük a hatékonyságukat és maximalizáljuk a profitjukat.

Ügyfeleink között a legkülönbözőbb méretű és szervezeti felépítésű vállalatok találhatók meg, ezért kész ügyviteli szoftver megoldásainkat, termékskálánkat úgy alakítottuk ki, hogy a különböző elvárásoknak megfelelően rugalmasan összeállíthatók és gyorsan adaptálhatóak legyenek.

Kész megoldások szolgáltatása mellett cégünk egyedi szoftver fejlesztéssel foglalkozik, melyeket a konzultációk során úgy tervezzük meg, hogy a céged speciális igényeit úgy teljesítse, hogy az ergonómiai elvárásoknak és a különböző szabványoknak is megfeleljen. Kész és egyedi megoldásaink esetében egyaránt a mindenkori legújabb információtechnológiai eszközöket alkalmazzuk.

A csapat

A cégnél nap mint nap segítjük egymás munkáját és fejlődését. A betanulási időszak után is figyelünk új csapattagjainkra. A cégnél több fiatal van, akiket mi tanítottunk be, így nem lesz ismeretlen sport számunkra az új alkalmazottak segítése. Több külföldi kollégával dolgoztunk már együtt, akik színesítik a csapat mentalitását és egy nyitott irodai környezetet kreálnak.

"All our ideas are very welcome, about the product, new technologies, our way of working and organization, everything is heard and evaluated. Also, our thinking of getting better every day, always doing the best and with the best performance makes us evolve a lot, these are what I like most about working here.Sometimes I feel very important to the company, I do things that are very important to the customer. I would miss that because there are few companies where we have the opportunity to deal with big impact things.”

Bruno - Junior developer

Kapcsolat

DUAL Systems Hungary Kft.
Cím: 1036 Budapest, Perc utca 2.
Telefon: +36 1 240 4382
Mobil: +36 30 340 5815
E-mail: iroda@dual.hu

Cégadatok

Cég neve: DUAL Systems Hungary Kft.
Székhely: 1036 Budapest, Perc u. 2.
Cégjegyzékszám: 01-09-716974
Adószám: 13064307-2-41
EU Adószám: HU 13064307
Bankszámlaszám: 11703006-20423850
SWIFT: OTPV-HU-HB
IBAN: HU63 1170 3006 2042 3850 0000 0000

Miért minket válassz?

Miért intézz mindent egy platformon?

Az iparágukban kiemelkedő vállalatok 96%-a integrált rendszert használ. A költségcsökkentést, back-office standardizálást és a valós idejű adat-hozzáférést tartják a legnagyobb előnynek.

Miért magyar rendszert válassz?

Mi a magyar cégekre, magyar méretekre, magyar piaci környezetre fejlesztettük ki az alkalmazást. Ismerjük a magyar dokumentációs követelményeket.

Miért a MyLION?

A MyLION kényelmet és fókuszált munkát kínál. Egyszerű és letisztult rendszerünk bárhonnan, bármikor hozzáférhető. Válogasd össze a modulokat vállalatod igényei szerint és válts rugalmasan!