background shape 71D08BEE-7933-42ED-990D-F4CB7ECF4541 Created with sketchtool.

Szolgáltatások

Cége részben vagy egészben szolgáltatásokkal foglalkozik? Ez esetben elengedhetetlen a szolgáltatások pontos követése. Az adatok rögzítésével már elő is készítette, hogy a későbbiekben műveleteket végezhessen a szolgáltatásokkal, és kapacitást spóroljon meg a jövőben. Az alapadatokon felül egyedi tulajdonságok rögzítését is lehetővé tettük.

Szolgáltatáskatalógus
Ezzel a funkcióval rögzítheti az alapvető tulajdonságokat, mint a szolgáltatás mértékegysége és ára, neve és jellege, de egyedi jellemzők hozzáadására is lehetősége van. Kezelje hatékonyan az értékesítési kedvezményeket vagy a webshop kapcsolatot. Csupán egyszer kell felvinnie az adatokat, ezzel megalapozva a jövőbeli könnyedséget, hiszen a MyLION onnantól képes komplex műveleteket végezni, ezzel kiváltva az emberi erőforrásokat. A helyettesíthető számítások elvégzése helyett inkább igyon egy csésze kávét és hagyja, hogy a rendszer megcsinálja.

Szolgáltatáscsoportok
A MyLION képes csoportosítani a szolgáltatásokat. Alkosson kategóriákat, hogy hatékonyabban kezelhesse az egyes elemeket. Rengeteg felesleges munkát spórolhat meg magának, hiszen a különböző műveleteket nem Önnek kell elvégeznie, de az egyszerű és hatékony szűrés is mosolyt csalhat az arcára. Élvezze ki, hogy fürdik az időben!

Más modulok

Partnerek

A siker két alappillére: pozitív fogyasztói élmény és fogyasztó megtartás. Ezt fejben tartva olyan rendszert alkottunk, mellyel partnerkapcsolatait professzionálisan kezelheti, hozzájárulva a vállalat sikeréhez.

Bővebben

Termék

A termékadatok rögzítése és kezelése lehet nehézkes, de akár egyszerű folyamat is. Mi dinamikus rendszerünkkel gondoskodunk róla, hogy ennek a nehézségi szintje a reggeli kávé lefőzése és az iroda kinyitása közé essen.

Bővebben

Készletvezetés

Tegye még hatékonyabbá vállalatát haladó terméknyilvántartási opciókkal. A folyamatok időtartamának csökkentése mellett az emberi hiba lehetőségét is segítünk kiküszöbölni, magasfokú személyre szabás mellett.

Bővebben

Árumozgatás

A folyamatok időtartamának drasztikus csökkentése érdekében kövesse nyomon pontosan a termékek bevételezését, kiadását és mozgásait. A megspórolt időt töltse inkább azzal, ami valóban előre viszi cégét!

Bővebben

Beszerzés

Az elégedett ügyfél a sikeres vállalkozás kulcsa. Gondoskodjon professzionálisan a szállítói rendelésekről, és biztosítsa, hogy mind a vevők, mind a szállítók megbízható partnerként tekintenek önre.

Bővebben

Értékesítés

Tegyen egy visszautasíthatatlan ajánlatot, majd dőljön hátra a székében és várja a vevői rendelést! A rendeléseket hatékonyan kezelheti, a hibákat az automatizált rendszerrel könnyedén elkerülheti. Állítson ki számlákat egyszerűen!

Bővebben

Számlázás

Lépjen egyet a modernitás, megbízhatóság és költséghatékonyság felé az elektronikus számlázással és számlakezeléssel. Ha szereti a pénzét a zsebében tartani, akkor ez Önnek is tetszeni fog.

Bővebben

Szállítói számlák

Legyen megbízhatóbb a szállítószámlák modullal! Kezeljen akár hátralékos vagy nyitott szállítói számlát. Egy gombnyomással elfogadhatja, elutasíthatja, visszatarthatja vagy másolhatja a számlát.

Bővebben

Pénzügy

A mai világban elengedhetetlen egy, a pénzügyeket kezelő eszköz. Mi automatizációval, átláthatósággal és valós idejű adatszolgáltatással gondoskodunk arról, hogy az Ön vállalkozása hatékony legyen.

Bővebben

Webshop kapcsolat

Szinkronizálja webshopját a MyLIONnal! Rendszerünk képes importálni termékeit és annak adatait, de a webshopon történő változásokat is le tudja követni. A webshopra érkező vevői rendelések a rendszerbe is bekerülnek.

Bővebben

Miért minket válasszon?

Miért intézzen mindent egy platformon?

Az iparágukban kiemelkedő vállalatok 96%-a integrált rendszert használ. A költségcsökkentést, back-office standardizálást és a valós idejű adat-hozzáférést tartják a legnagyobb előnynek.

Miért magyar rendszert válasszon?

Mi a magyar cégekre, magyar méretekre, magyar piaci környezetre fejlesztettük ki az alkalmazást. Ismerjük a magyar dokumentációs követelményeket.

Miért a MyLION?

A MyLION kényelmet és fókuszált munkát kínál. Egyszerű és letisztult rendszerünk bárhonnan, bármikor hozzáférhető. Válogassa össze a modulokat vállalata igényei szerint és váltson rugalmasan!