background shape 71D08BEE-7933-42ED-990D-F4CB7ECF4541 Created with sketchtool.

Hogyan működik

Hogyan jött létre a MyLION?
A DUAL Systems Hungary immáron 16 éve foglalkozik szoftver fejlesztéssel. Az évek során partnereink egyedi problémáira kerestünk egyedi megoldásokat. A kereskedelemtől a komplex gyártási folyamatokig mindennel találkoztunk és fejlesztettünk rá megoldást. Néhány éve cégünk elkezdett arra fókuszálni, hogy ezt a számtalan megoldást egy komplex, átlátható és könnyen kezelhető keretrendszerbe foglalja, így jött létre a MyLION. Kipróbált és bevált megoldások gyűjtőháza szolgáltatásunk, mellyel vállalkozása bármelyik részterületét fejleszteni tudja. A modulok egyesével is rendkívül hasznosak, azonban összesítve egy olyan integrált rendszert alkotnak, ami többszörösére növeli a MyLION értékét a vállalat számára, a különböző modulok kiegészítik és erősítik egymást, rendkívüli szinergiát létrehozva.

Rugalmasak vagyunk
A MyLION alapelve a moduláris felépítés. Ez azt jelenti, hogy Ön, vállalata típusa és jellemzői alapján kiválaszthatja azokat a funkciókat, szolgáltatásokat melyekre szüksége van. Nem kell fizetnie a felesleges funkciókért, viszont ha valamiből igazán kiemelkedő teljesítményre van szüksége, akkor kihozhatja a területből a maximumot. A modulok egymást erősítik, így rendkívüli párosításokkal növelheti vállalkozása teljesítményét. Mivel számtalan variáció létezik, segítségképpen saját tapasztalataink alapján a csomagok között megtalálhatók a mi nyerő párosításaink, melyekkel nem lőhet mellé.

Technológiák
A MyLION az alkalmazottak fókuszáltságát és inspiráltságát kívánt elősegíteni. Ennek megfelelően mi is a legmodernebb információtechnológiákkal dolgozunk, illetve magunk is inspiráló eszközökkel dolgozunk.

Árazás

Az árazás a modulok alapján történik, melyeket kedve szerint kombinálhat. Minden modulnak megvan a saját egyedi ára. A párosításokhoz segítséget nyújtunk, megnézheti ajánlásainkat a jól bevált kombinációkra. Ezen felül kiemeltük a gyakori csoportosításokat, melyeket legfeljebb már csak finom hangolnia kell. Ezek az optimális csomagok kedvező áron elérhetők az Ön számára. Regisztráció után azonnal használhatja a MyLIONt és új kedvenc moduljait, ráadásul ezt egy hónapig ingyenesen megteheti. Ha több információt szeretne az árakról, illetve nem hagyja nyugodni a kíváncsiság, hogy mik lehetnek ezek a jól bevált párosítások, akkor látogasson el az árazásról szóló oldalunkra.

Miért minket válasszon?

Miért intézzen mindent egy platformon?

Az iparágukban kiemelkedő vállalatok 96%-a integrált rendszert használ. A költségcsökkentést, back-office standardizálást és a valós idejű adat-hozzáférést tartják a legnagyobb előnynek.

Miért magyar rendszert válasszon?

Mi a magyar cégekre, magyar méretekre, magyar piaci környezetre fejlesztettük ki az alkalmazást. Ismerjük a magyar dokumentációs követelményeket.

Miért a MyLION?

A MyLION kényelmet és fókuszált munkát kínál. Egyszerű és letisztult rendszerünk bárhonnan, bármikor hozzáférhető. Válogassa össze a modulokat vállalata igényei szerint és váltson rugalmasan!