background shape 71D08BEE-7933-42ED-990D-F4CB7ECF4541 Created with sketchtool.

Karrier

Lehetőségek

Java Full Stack Developer

Állás leírása
Ha minket választasz, a MyLION moduljainak fejlesztésén / továbbfejlesztésén fogsz dolgozni. Ezek a modulok vállalati folyamatokat támogatnak. A feladatokat scrum csapatban hajtjuk végre, most egy ilyen csapatunk van. Tervezéstől, implementáláson át, unit tesztek, integrációs tesztek írásáig mindenbe be tudsz kapcsolódni legyen az frontend, vagy backend vonatkozású. Minden meetinget angolul tartunk a külföldi kollégák tiszteletére. Természetesen a feladatleírásokat is angolul írjuk és a belső kommunikációs rendszereket is angolul használjuk.

Szakmai képességek

JAVA EE (EJB, JPA)
JSF
HTML, CSS
REST
SQL

Nyelvtudás
Angol

Technológiák, amiket használunk

Mac OS, Linux
Docker
Oracle database
Java EE, JPA, EJB, JSF
HTML, CSS
Javascript
REST, SOAP
Maven
jUnit, Mockito

Készségek

Megoldás-orientáltság
Rugalmasság
Megbízhatóság
Önállóság

Még jobb, ha
Dolgoztál Scrum csapatban és JIRA-val
Értesz a vállalati folyamatokhoz, vagy dolgoztál olyan terméken, ami azokat támogatja

Missziónk

Célunk az, hogy megkönnyítsük a munkavállalók mindennapjait és hatékonyabbá tegyük a magyar és külföldi cégeket. Ezt azzal érjük el, hogy egy olyan szoftvert fejlesztünk, ami leegyszerűsíti a folyamatokat és átláthatóbbá teszi a döntéseket. Letisztult rendszereinkkel tesszük fókuszáltabbá a munkavállalókat.

Juttatások


Havi fizetés
Kávé, tea, vízautomata
Céges rendezvények

Kezdés
Bármikor örülünk neked, de most még jobban

Feladatok

Scrum tervezésen való részvétel
Tervezés, implementálás
Tesztek írása
GIT adminisztráció
JIRA adminisztráció
Scrum meetingeken való részvétel
Scrum retrospektív meetingeken való részvétel

Munkaidő

9:00-17:30
rugalmas

Az ideális jelentkező
csapatjátékos
proaktív
motivált
empatikus

Ha hozzánk szeretnél jelentkezni, ezeket a tulajdonságokat szívesen látjuk

Nyitottság
Megoldásfókusz
Tudásszomj
Humorérzék
Önállóság
Felelősségtudat

A csapat

A cégnél nap mint nap segítjük egymás munkáját és fejlődését. A betanulási időszak után is figyelünk új csapattagjainkra. A cégnél több fiatal van, akiket mi tanítottunk be, így nem lesz ismeretlen sport számunkra az új alkalmazottak segítése. Több külföldi kollégával dolgoztunk már együtt, akik színesítik a csapat mentalitását és egy nyitott irodai környezetet kreálnak.

"All our ideas are very welcome, about the product, new technologies, our way of working and organization, everything is heard and evaluated. Also, our thinking of getting better every day, always doing the best and with the best performance makes us evolve a lot, these are what I like most about working here. Sometimes I feel very important to the company, I do things that are very important to the customer. I would miss that because there are few companies where we have the opportunity to deal with big impact things.”
Bruno - Developer

"A csapat nagyon nyitott minden változtatási ötletre, sőt elismerés is jár érte. Király feladatokat csinálunk és törekszünk az legjobb módszertanok betartására. Jófej a társaság, de mégis bele tudok merülni mélyen a munkába.A workstation is nagyon kényelmes és jól felszerelt."
Beni - Junior developer

"Azért szeretek itt dolgozni, mert mindig olyan feladatokat kapok ami kicsit nehezebb, mint amit meg tudnék csinálni. Így jól tudok fejlődni szakmailag. Ha valamit nem tudok megcsinálni, akkor számíthatok arra, hogy segítenek a társaim. Továbbá szeretem a meetingeket, és hogy megbeszéljük közösen milyen feladatokat és hogy fogunk megoldani. Szeretem még az ingyen kávét és vizet, a céges pizzázásokat, és azt, hogy rugalmas a cég olyan szempontból, hogyha valamiért nem tudok bejönni, vagy szeretnék szabadnapot kivenni, azt meg lehet beszélni."
Zoli - Junior developer

"Sok mindenért jó itt dolgozni. Kényelmes és felszerelt az iroda, jó a hangulat, de ami nekem a legfontosabb, hogy az ötleteink tényleg meg vannak hallgatva. Senki sem fél megosztani a gondolatait, mert ha jó, akkor fel lesz karolva. Nem riadunk vissza az új technológiáktól, vagy a szokatlan megoldásoktól. Az apró innovációk és formabontó ötletek egyaránt támogatásra találnak. Amellett, hogy végezzük a mindennapi munkánkat, mindig van terünk a kísérletezésre és a gondolkodásra."
Marci - Sales és Marketing specialista

Irodánk

Cím:Budapest 1036, Perc u. 6.
Megközelítés: H5-ös hév, 1-es villamos, 9-es, 29-es, 109-es és 111-es buszok

Mit gondolunk mi az irodáról?
"Ha fél évre bezárnának az irodába, akkor is lenne elég kávém és teám. Minden másért legalább 10 métert kell sétálni a konyháig" - Marci

"Könnyű megközelítés, professzionális környezet, amiben dolgozhatok" - Máté

"Tágas és tele van a környék megfizethető kajáldákkal" - Beni

A termékről
Szerethető vállalatirányítási rendszert készítünk
16 év tapasztalatát építjük egy rendszerbe. Célunk, hogy egyszerűbbé tegyük a magyar és külföldi munkavállalók életét és a legmodernebb technológiákkal lehetővé tegyük a cégeknek, hogy arra fókuszálhassanak, amire igazán szükségük van. Moduláris alapon fejlesztett szoftverünkkel csökkentjük a cégek költségeit, növeljük a hatékonyságukat és maximalizáljuk a profitjukat.

Jelentkezési folyamat
Ha kíváncsi vagy, ezeken az oldalakon hirdetjük még a lehetőségeinket:
Jelentkezz ezen az email címen:
iroda@dual.hu

Mit tanulhatsz, ha nálunk dolgozol?