background shape 71D08BEE-7933-42ED-990D-F4CB7ECF4541 Created with sketchtool.

Árumozgatás

A kisvállalkozások szerint a MyLION-hoz hasonló rendszerek egyik legnagyobb előnye a folyamatok időtartamának csökkentése. Sőt, integrált ügyviteli rendszerek használata esetén átlagosan 11 százalékkal csökkentek a kis- és középvállalkozások folyamatainak költségei. Az árumozgatás modullal egyszerűen vezethet be és ki termékeket a rendszerbe, illetve pontosan követheti a mozgásukat. Az ezekhez kapcsolódó dokumentumok megalkotása és kezelése is csak néhány gombnyomás. Legyenek mindig pontos és naprakész információi, így az időt, amit a dokumentumok kiállításával és a hibák javításával töltene, fordítsa inkább arra, ami igazán előre viszi cégét!

Bevételezés
Szállítói rendelés és fuvarlevél alapján vonalkóddal is bevihet terméket a rendszerbe. A bevételezéshez nincs szükség az ismételt adatbevitelre, egyszerűen, néhány gombnyomással generálhat bevételezést a szállítói rendelésekből. Megadhatja az áru raktárban való elhelyezkedését. Ha félne, hogy hibázik, megnyugtatjuk: a MyLION segít Önnek és nem engedi. A rendszer követi a szabad raktárhelyeket, illetve olyan tulajdonságok is megadhatók, mint a polc teherbírása, vagy maximális térfogat. A bizonylatok adatait elég egyszer bevinni a rendszerbe, az egymást követő bizonylatok az előzőkből származtathatók. Nyomtasson bevételezési jegyet egyszerűen!

Más modulok

Termék

A termékadatok rögzítése és kezelése lehet nehézkes, de akár egyszerű folyamat is. Mi dinamikus rendszerünkkel gondoskodunk róla, hogy ennek a nehézségi szintje a reggeli kávé lefőzése és az iroda kinyitása közé essen.

Bővebben

Szolgáltatások

Ezt a funkciót azoknak fejlesztettük, akik szeretik az egyszerű műveleteket, a hatékony szűrést és a tengernyi szabadidőt. Rögzítse szolgáltatásai alap- és egyedi adatait, hogy a jövőben időt és energiát spórolhasson!

Bővebben

Készletvezetés

Tegye még hatékonyabbá vállalatát haladó terméknyilvántartási opciókkal. A folyamatok időtartamának csökkentése mellett az emberi hiba lehetőségét is segítünk kiküszöbölni, magasfokú személyre szabás mellett.

Bővebben

Beszerzés

Az elégedett ügyfél a sikeres vállalkozás kulcsa. Gondoskodjon professzionálisan a szállítói rendelésekről, és biztosítsa, hogy mind a vevők, mind a szállítók megbízható partnerként tekintenek önre.

Bővebben

Értékesítés

Tegyen egy visszautasíthatatlan ajánlatot, majd dőljön hátra a székében és várja a vevői rendelést! A rendeléseket hatékonyan kezelheti, a hibákat az automatizált rendszerrel könnyedén elkerülheti. Állítson ki számlákat egyszerűen!

Bővebben

Számlázás

Lépjen egyet a modernitás, megbízhatóság és költséghatékonyság felé az elektronikus számlázással és számlakezeléssel. Ha szereti a pénzét a zsebében tartani, akkor ez Önnek is tetszeni fog.

Bővebben

Szállítói számlák

Legyen megbízhatóbb a szállítószámlák modullal! Kezeljen akár hátralékos vagy nyitott szállítói számlát. Egy gombnyomással elfogadhatja, elutasíthatja, visszatarthatja vagy másolhatja a számlát.

Bővebben

Pénzügy

A mai világban elengedhetetlen egy, a pénzügyeket kezelő eszköz. Mi automatizációval, átláthatósággal és valós idejű adatszolgáltatással gondoskodunk arról, hogy az Ön vállalkozása hatékony legyen.

Bővebben

Webshop kapcsolat

Szinkronizálja webshopját a MyLIONnal! Rendszerünk képes importálni termékeit és annak adatait, de a webshopon történő változásokat is le tudja követni. A webshopra érkező vevői rendelések a rendszerbe is bekerülnek.

Bővebben

Miért minket válasszon?

Miért intézzen mindent egy platformon?

Az iparágukban kiemelkedő vállalatok 96%-a integrált rendszert használ. A költségcsökkentést, back-office standardizálást és a valós idejű adat-hozzáférést tartják a legnagyobb előnynek.

Miért magyar rendszert válasszon?

Mi a magyar cégekre, magyar méretekre, magyar piaci környezetre fejlesztettük ki az alkalmazást. Ismerjük a magyar dokumentációs követelményeket.

Miért a MyLION?

A MyLION kényelmet és fókuszált munkát kínál. Egyszerű és letisztult rendszerünk bárhonnan, bármikor hozzáférhető. Válogassa össze a modulokat vállalata igényei szerint és váltson rugalmasan!